..kun koneella olen tylsistyneenä :D

Eli meillä oli kolme päivää pahaa tilannetta päällä, joka ratkesi siihen että törmättiin illalla samassa baarissa poikaystävän kanssa. Ensin annettiin tulla kunnolla huutamista ja sitten hävittiin taas ihmisvilinään. Eksäni (parin kuukauden suhde vuosi sitten) oli myös siellä ja tapansa mukaan yritti kännissä iskeä minua. Yleensä se on imartelevaa, nyt lähinnä ärsytti kun se läpsi perseelle ja oli mauttomampi kuin ennen. NO, tanssilattialla tämä eksä taas lähenteli, mutta yhtäkkiä poikaystävä tuli ja tönäisi sen pois ja veti mut itelleen!^^ Olin valehtelematta tämän näköinen: <3__<3

Mentiin istumaan ja liimaudittiin toisiimme, käveltiin kotiin, piti lenkittää koira muttei pystytty odottamaan ja harrastettiin seksiä eteisen lattialla. Aamulla taas pari kertaa ja vielä kerran iltapäivällä<3 Ihan niinku alkusuhteessa!

Mitä pahempi riita, sitä ihanampaa sen jälkeen.

Kari Tapiota lainaten: "Myrskyn jälkeeeeen on poutasäääääää..."

AINIIN, tänään siivosin kolme tuntia ennen töitä, pesin lattiat ja pyykkäsin! Töistä tultuani poikaystävä oli tiskannut ja päätettiin että sovitaan aina etukäteen tiskipäivät vuorotellen niin niistä ei voi luistaa.

imelä Sapfo