Miten miehiä tulisi ruokkia taatakseen heidän maksimaalinen tyytyväisytensä?

Ihan ensimmäiseksi ostoslistalle kannattaa laittaa meetwürsti. Tämä rasvainen makkaraleikkelemikälieällötys on sellainen taika-aine, jolla mies pelkästäänkin selviäisi vallan mainiosti. Mies on yksinkertainen eläin ruokailunsa (ja muidenkin asioiden) suhteen. Aamupala, välipala ja iltapala voidaan kaikki hoitaa samalla kaavalla: Leipiä, voita ja päälle meetwürstia, palan painikkeeksi kulaus omenamehua (mikään muu ei kelpaa, joten kannattaa varata tätä paljon kaappeihin). Vanhetessaan useat miehet vaihtavan omenamehun kaljaan.

Pääruokakin on suht simppeli. Lihaa. Vaihtelevuutta ruokailuihinne saat googlettamalla erilaisia liharuokaohjeita, mutta muista aina tarkistaa, ettei ohjeeseen sisälly kasviksia. Jos haluat kasviksia, täytynee sinun valmistaa salaatti erilliseen kulhoon ja tehdä sitä vain itsellesi sopiva määrä, sillä mies tuskin koskee siihen. Kanakin menettelee, jos se on valmistettu lihaisan näköiseksi ja broilerpyörykät uppoavat kunhan kutsut niitä lihapulliksi. Kala onkin kinkkinen juttu. Monet miehet kammoksuvat sen piikkejä ja (kuten oman mieheni tapauksessa) myös makua.

Jälkkäriosastolle päästessä kannattaa olla selvillä oman miehen makumieltymyksistä. Hyvä vinkki olisi selvittää miehen äidiltä, mitä tämä on tavannut leipoa miehen lapsuudessa. Omalle miehelleni kelpaa vain mustikkarahka ja vaniliajäätelö. Laskiaispullankin se tässä taannoin taisi syödä, mutta hillon olisi kuulemma pitänyt olla mansikkaa, kun vadelman siemenet jäävät hampaisiin.

Jos miehet elävät ilman naista, he hyvin usein ajautuvat ruokavalioon joka koostuu pitsasta (kebab), kokiksesta ja sipseistä.

Niistä kasviksista vielä. Joko miehet mieltävät ne 'pupunruuaksi' tai sitten ne narskuvat hampaisiin tai maku on kertakaikkiaan vain sopimaton heille.

Ajattelin joskus kokeilla makaronilaatikon tekemistä soijarouheella ja katsoa huomaisiko mies mitään eroa jauhelihaan. Tuskimpa huomaisi. Eihän se edes huomaa jos nainen on värjännyt hiuksensa tai ostanut uuden paidan.