Että voikin olla turhauttavaa, kun ei oo perjantaina mitään tekemistä. Koeviikko on päällä, mut ei perjantaisin kuulu lukea :D Tän päiväsestä ruotsin kokeesta taisin just ja just päästä läpi. Ehkä.

Wanhat lähenee, enää pari viikkoa! Tänään käytiin kaverin kanssa metsästämässä semmosia silikonirintsikoita ja lopulta löydettiinkin stockalta. Mut hemmetti soikoon ne makso neljä kymppiä! NELKKYT EUROO! Nää wanhat maksaa kyl ihan tajuttomasti. Pukuvuokraus 200 e, silikonirindet 40e, kengät 35e, kengät, hanskat, eikä kampauskaan mikään halpa varmaan oo. Ja monet muut laittaa rahaa palamaan vielä enemmänkin.

En haluis et tanssiharkat loppuu :( Pakko tänne teille myöntää, että oon pikkiriikkisen ihastunut mun tanssipariin.. Kai sen ymmärtää jos ei omaa poikaystävää nää kun kerran viikossa? Ja tansseissa ollaan kuitenkin suht lähekkäin jajaja pitää kattoo silmiin. Joskus tekis vaan niin kovin mieli halata sitä tanssiparia, mikä saattaa kyllä johtua oman Kullan ikävöinnistä ja läheisyyden kaipuusta muttamutta.. Harmittaa ettei mun pari tuu risteilylle, mutta toisaalta ihan hyvä juttu, etten vaan alkoholin vaikutuksesta ryhtyis liian rohkeeks. En haluis kuitenkaan pilata suhdetta Kultaan, jota on muuten kohta tasan vuosi takana. Mut väkisin tää aika ennen sen yo-kirjotuksia viilentää suhdetta, kun Kullalle se koulumenestys on NIIN tärkeää. Jotenkin ottaa koville jäädä tärkeysjärjestyksessä kakkoseksi. Ja se meni vieläpä tahdittomuuksissaan sanomaan, että vuosipäivä on vaan yksi päivä muiden joukossa, no big deal. Miettisin et pitäiskö sit risteilyllä vetää niin överiks, et menee vuosipäivä jäätävää krapulaa potiessa. Naisen logiikka on välil ilkeetä :D

Ainiin, ostin myös irtoripset tänään. Mahtaakohan sellaset Seppälän kolmen euron räpsyttimet pysyä? Meinasin leikata ne puoliks ja laittaa sillai vaan silmän ulkoreunaan, u know. Ni tulis sellaset kissamaisen malliset silmät, eikä olis niin epäaidon näkönen nukkesilmä. Testasin kerran yhessä showtanssiesityksessä ja toimi. Mut ne silloiset ripset oli ehkä vähän laadukkaammat ja liima piti ripset hyvin menossa mukana..

Koeviikko on stressaava, kuka sellasenki on keksiny? Mä en oo moneen yöhön ees nukkunu kunnolla ja angsti on kokoajan herkässä. Mut koht on risteily ja sit hiihtoloma ja äiti varas viikon loman huhtikuussa Kreetalle, mennään koko perhe. Edes jotain valoa tässä pimeässä.

Tylsistynyt Sapfo

P.s. Ei ookkaan niin tylsää muuten! Muistin juuri, että sain tänään kaverilta Houkutus-kirjan jatko-osan, Uusikuun. Jeejee. Mutta se myös varoitti, että kirja on surullinen, oli ite ainakin itkeny kokoajan. Toisaalta vois lievittää stressiä ku pääsis johonki mielikuvitusmaailmaan vollottamaan.